Stadshotellet är ett anrikt hotell i hjärtat av Lidköping. Sedan 1800-talets mitt har vårt hotell varit en naturlig mötesplats för såväl affärsresenärer och weekendgäster, som nöjessugna Lidköpingsbor och turister.

Välkommen att stanna!

Stadshotellet i Lidköping är ett anrikt hotell i hjärtat av Lidköping. Sedan 1800-talets mitt har vårt hotell varit en naturlig mötesplats för såväl affärsresenärer och weekendgäster, som nöjessugna Lidköpingsbor och turister.

Hotell & Rum

Stadshotellet erbjuder er den ultimata vistelsen till Lidköping.
Hotellet med en historia från 1850-talet ligger centralt placerat vid Gamla stadens torg endast ett par hundra meter från Nya stadens torg och shoppingstråkens början.

Restaurang

Med restaurangens interiör och dess 5 olika avdelningar hoppas vi att någon del alltid ska passa ditt sinne, humör, sällskap och ändamål.
På helgerna efter middagserveringen övergår sakta restaurangen till en levande bar med musik och spontandans.

Konferens

Med flera lokaler, alla med trådlöst internet och modern teknik som passar både det lilla mötet för 2 personer upp till stora arrangemang om 250 personer eller fler så skräddarsyr vi ert möte efter era önskemål.

Bröllop & Fest

Utifrån era drömmar, tankar och idéer står vi till förfogande för att tillsammans med er förbereda inför ett av livets viktigaste och trevligaste ögonblick! Oavsett vad ni önskar, så har vi lokalerna för att göra er kväll till den mest minnesvärda!

valentinesday_party_title