Gamla Stadens Torg 1
0510-220 85

CO:WORKING

Co:working på Stadt!

Ibland är det skönt att ge kontoret nobben och fokusera på sin grej i en avspänd och inspirerande miljö. Testa på coworking hos oss, allt för en bättre arbetsdag! Rent praktiskt finns allt du kan förvänta dig av en co:workingplats, men med tillgång till allt extra som vi kan erbjuda på ett hotell som frukost, service och till och med sköna sängar om du skulle jobba riktigt sent.

En bättre arbetsdag, prova från 99kr per dag

Vi vill att vår lobby och restaurang ska vara en levande mötesplats. Här erbjuder vi en varierad arbetsmiljö, allt från avslappnad loungesittning till mer lugna utrymmen vid behov av det. Boka ett av våra dags-, vecko- eller månadspass – inget abonnemang eller uppsägningstid.

Just nu har vi ett särskilt erbjudande till dig! Boka din co:workingplats med 50 % rabatt.

Priser

Dag: 199 kr 99 kr
Vecka: 799 kr 399 kr 
Månad: 1 990 kr 995 kr

Valfritt tillägg, drop-in mötesrum per timme för 150 kronor/timme*.

*I mån av tillgänglighet.
Hur bokar jag?

Kom förbi oss när det är dags att börja jobba, så hjälper vi dig att komma igång på plats!

Vi har allt du önskar för en bättre arbetsdag!

Våra hotell erbjuder inte bara miljöombyte, utan också en inspirerande och kreativ atmosfär med möjlighet till nätverkande med människor från när och fjärran.

 • Wifi ingår
  Stabil uppkoppling.
 • Kaffe och te ingår
  Obegränsat med kaffe och te som kommer hålla dig igång.
 • Stilla och kolsyrat vatten ingår
  Det är viktigt att dricka vatten för att orka jobba.
 • Utskrift och kopieringsservice
  Skriv ut dina dokument på hotellet.
 • Receptionsservice
  Vi finns här för att hjälpa dig.
 • Drop-in mötesrum per timme för 150 kronor
  I mån av tillgänglighet.
Det finstilta

De rabatterade lanseringspriserna är tillgängliga att boka under september och oktober, efter dessa månader gäller ordinarie pris. Det är endast möjligt att köpa 1 dags, -vecko, eller månadspass i taget och köps samma dag som du kommer till hotellet. Co:workingpriser återbetalas inte och kan inte heller om- eller avbokas. Co:workingplatserna är inte reserverade, men en plats är garanterad. Om ditt önskade platsval är fullbokat kommer vår personal att hjälpa dig till en alternativ arbetsplats som bäst motsvarar ditt behov. Ditt kvitto fungerar som en garanti och du behöver ha detta tillgängligt då du använder våra co:workingplatser och förmåner. Drop-in mötesrum är tillgängliga i mån av plats.