Gamla Stadens Torg 1
0510-220 85

Läckö Sessions

Läckö Sessions

Låt oss presentera Läckö Slotts stora musikupplevelse!

Njut av sommarens bästa konserter under bar himmel och en vacker vy mot en glittrande sjö. Här startar ni kvällen med en fantastisk 3-rätters middag på hotellets restaurang, innan bussen hämtar upp er. Upplev Läckö Session vid ett av landets vackraste slott och sitt på de allra bästa platserna.  Njut av artisternas vackra stämmor i en publik mitt i gemenskapen.

Läckö Session följer naturligtvis alla riktlinjer och råd från Folkhälsomyndigheten.

Området öppnar 18.30
Konsert startar 20.00

Datum och artister:

Fredag 9 juli
 & lördag 10 juli:
Peter Jöback
I en intim och avskalad konsert möter Peter Jöback äntligen publiken igen, flankerad av Lovisa Samuelsson och Rickard Nilsson. Vår internationella superstjärna väljer pärlor ur sin digra repertoar; välkända låtar, personliga favoriter och anekdoter. ”Efter en så lång karantän utan att få spela, känns det som man ska ut på ett kosläpp!” säger Peter.

Fredag 16 juli :
Bo Kaspers Orkester
Ett av Sveriges mest älskade liveband får äntligen möta sin livs levande publik igen. Bo Kaspers Orkester kommer att bjuda på nyskrivna verk varvat med klassiker ur bandets gedigna repertoar. Det blir soul, pop och jazz i perfekt blandning. “Vår bästa tid är nu. Peppar peppar. Dags att gasa på”, hälsar bandet.

Fredag 23 juli:
Lena Philipsson
Lena Philipsson kommer med tre musiker och utlovar att det blir intimt men också ösigt och svängigt. De spelar en del nytt från senaste albumet “Maria Magdalena” blandat med många äldre låtar som alla känner igen. ’’Jag har längtat jättemycket efter att få spela live igen. Hoppas vi ses!!”, hälsar Lena.

Fredag 6 augusti:
Smith & Thell
Utsålda spelningar i New York, Tampa och Fort Lauderdale. Före pandemin turnerade Smith & Thell både i Sverige och USA. De har Grammisprisats och nått toppen av listorna med “Forgive Me Friend” och “Hotel Walls”. Nu får duon från Helsingborg äntligen uppträda live igen, i den svenska sommaren.

Bokning sker via e-post eller ring receptionen på: 0510-220 85

I paketet ingår:
  • Del i dubbelrum inkl. frukostbuffé
  • 3-rätters middag i vår restaurang
  • Bästa biljetterna till Läckö Sessions
  • Buss tur & retur till Läckö
  • Tillgång till relax och bastu
Pris från 2495  kr/person