Välkommen till bords

Vi hämtar inspiration till vår meny både lokalt och från vår omvärld med råvaror från lokala leverantörer. Grunden till menyn är klassisk men vår ambition är att den även ska variera och överraska så att du gärna kommer till oss flera gånger oavsett skälet till ert besök.

Varmt välkommen!

Fikastaden lidköping

FRUKOST

Frukostmöte, vardagslyx eller bara en bra start på dagen?
Unna dig vår härliga frukostbuffé med färskt bröd, ägg, bacon, yoghurt, müsli och mycket mer.

Måndag–fredag 06.30 – 09.30
99 kr

 

Lördag & söndag 07.30 – 10.30
159 kr
Restaurang Lidköping

MIDDAG

Vår meny består av maträtter som ligger oss varmt om hjärtat. Det är en klassisk meny med smaker som både känns igen och överraskar, med inslag av svensk husmanskost men också med inspiration från Europa och landet i väst. Självklart med råvaror som säsongen erbjuder.

Med klassiker som Toast Skagen, välkomnar vi dig till bords!

Köket är öppet måndag–fredag från kl 16.00
lördagar från kl 12.00

BOKA BORD

Hos oss kan du avnjuta både frukost, lunch & middag. Säkra din plats genom att boka bord.

Gatsby

BRÖLLOP & FEST

På Stadshotellet erbjuder vi en unik och skräddarsydd bröllopskordinering med stor entusiasm, känsla och passion. Utifrån era drömmar, tankar och idéer står vi till förfogande i förberedelserna inför ett av livets viktigaste och trevligaste ögonblick.

SMØRREBRØD

Varje lördag från 12.00 kan du äta våra fantastiska smørrebrød för endast 49kr/st. Ett perfekt tillfälle att samla vänner & familj för att njuta av en trevlig stund i restaurangen eller på vår härliga uteservering.