Gamla Stadens Torg 1
0510-220 85

Välkommen till bords

Vi hämtar inspiration till vår meny både lokalt och från vår omvärld med råvaror från lokala leverantörer. Grunden till menyn är klassisk men vår ambition är att den även ska variera och överraska så att du gärna kommer till oss flera gånger oavsett skälet till ert besök.

Varmt välkommen!

Fikastaden lidköping

FRUKOST

Frukostmöte, vardagslyx eller bara en bra start på dagen? Unna dig vår härliga frukostbuffé med hembakt bröd, ägg, bacon, yoghurt, müsli och mycket mer.

Måndag – Fredag 06.30 – 09.30

95 kr

Lördag – Söndag 07.30 – 10.30
159 kr

MIDDAG

Vår meny består av maträtter som ligger oss varmt om hjärtat. Det är en klassisk meny med smaker som både känns igen och överraskar, med inslag av svensk husmanskost men också med inspiration från Europa och landet i väst. Självklart med de bästa råvarorna säsongen erbjuder.

Med klassiker som Toast Skagen och Wienerschnitzel välkomnar vi dig till bords!

Barnmenyn hittar du här.

AFTER WORK

Varje fredag mellan kl 17-21 dukas det upp en härlig & omfångsrik grillbuffé för endast 95:- Ett perfekt tillfälle att samla vänner & kollegor för att både avsluta arbetsveckan men också för att inleda helgen som väntar runt hörnet!

Gatsby

BRÖLLOP & FEST

På Stadshotellet erbjuder vi en unik och skräddarsydd bröllopskordinering med stor entusiasm, känsla och passion. Utifrån era drömmar, tankar och idéer står vi till förfogande i förberedelserna inför ett av livets viktigaste och trevligaste ögonblick.

RÄKFROSSA & GRILLBUFFÉ

Äntligen dags för sommar och premiär för räkfrossa 2 juli och grillbuffé 3 juli. På måndagar dukar vi upp räkor i mängder och på tisdagar står grillbuffé på schemat. Ät så mycket du orkar!

Tid: 17.00–21.00
Pris:
165 kr