Gamla Stadens Torg 1
0510-220 85

Välkommen till bords

Vi hämtar inspiration till vår meny både lokalt och från vår omvärld med råvaror från lokala leverantörer. Grunden till menyn är klassisk men vår ambition är att den även ska variera och överraska så att du gärna kommer till oss flera gånger oavsett skälet till ert besök.

Varmt välkommen!

Fikastaden lidköping

FRUKOST

Frukostmöte, vardagslyx eller bara en bra start på dagen? Unna dig vår härliga frukostbuffé med hembakt bröd, ägg, bacon, yoghurt, müsli och mycket mer.

Mån–fre 06.30 – 09.30
99 kr

 

Lör–sön 07.30 – 10.30
159 kr

BOKA BORD

Njut av frukost varje dag i veckan och middag från måndag till lördag. Oavsett vad du väljer, se till att du säkrar din plats genom att boka bord.

Gatsby

BRÖLLOP & FEST

På Stadshotellet erbjuder vi en unik och skräddarsydd bröllopskordinering med stor entusiasm, känsla och passion. Utifrån era drömmar, tankar och idéer står vi till förfogande i förberedelserna inför ett av livets viktigaste och trevligaste ögonblick.

SMØRREBRØD

Varje lördag från 12.00 kan ni äta våra goda smørrebrød för endast 49kr/st. Ett perfekt tillfälle att sitta på vår härliga uteservering och umgås med vänner & familj, medans vi tar hand om er.

Kära besökare!

Tyvärr har vi fått driftsstörningar i vårt bokningsystem som ligger utanför vår kontroll.
Vill du boka ett rum eller ett hotellerbjudande? Var vänlig och kontakta oss på info@lidkopingstadshotell.se eller ring 0510-22085.