Gamla Stadens Torg 1
0510-220 85

Välkommen till bords

Vi hämtar inspiration till vår meny både lokalt och från vår omvärld med råvaror från lokala leverantörer. Grunden till menyn är klassisk men vår ambition är att den även ska variera och överraska så att du gärna kommer till oss flera gånger oavsett skälet till ert besök.

Varmt välkommen!

Fikastaden lidköping

FRUKOST

Frukostmöte, vardagslyx eller bara en bra start på dagen? Unna dig vår härliga frukostbuffé med hembakt bröd, ägg, bacon, yoghurt, müsli och mycket mer.

Mån–fre 06.30 – 09.30
99 kr

 

Lör–sön 07.30 – 10.30
159 kr

BOKA BORD

Hos oss kan du avnjuta frukost alla dagar i veckan och middag måndag till lördag. Ibland har vi speciella erbjudanden såsom after work med grillbuffé på fredagar och plankstek på torsdagar. Vad du än väljer så se till att säkra din plats genom att boka bord.

Gatsby

BRÖLLOP & FEST

På Stadshotellet erbjuder vi en unik och skräddarsydd bröllopskordinering med stor entusiasm, känsla och passion. Utifrån era drömmar, tankar och idéer står vi till förfogande i förberedelserna inför ett av livets viktigaste och trevligaste ögonblick.

AFTER WORK

Varje fredag från 17.00 kan du välja mellan Burgare & Bärs eller pasta & Vino för endast 195:- per person (alkoholfria alternativ finns). Ett perfekt tillfälle att samla vänner & kollegor för både avsluta arbetsveckan men också för att inleda helgen som väntar runt hörnet.