Gamla Stadens Torg 1
0510-220 85

Välkommen till bords

Vi hämtar inspiration till vår meny både lokalt och från vår omvärld med råvaror från lokala leverantörer. Grunden till menyn är klassisk men vår ambition är att den även ska variera och överraska så att du gärna kommer till oss flera gånger oavsett skälet till ert besök.

Varmt välkommen!

Fikastaden lidköping

FRUKOST

Frukostmöte, vardagslyx eller bara en bra start på dagen? Unna dig vår härliga frukostbuffé med hembakt bröd, ägg, bacon, yoghurt, müsli och mycket mer.

Mån–fre 06.30 – 09.30
159 kr

 

Lör–sön 07.30 – 10.30
159 kr

BOKA BORD

Njut av frukost varje dag i veckan och middag från måndag till lördag. Oavsett vad du väljer, se till att du säkrar din plats genom att boka bord.

Gatsby

BRÖLLOP & FEST

På Stadshotellet erbjuder vi en unik och skräddarsydd bröllopskordinering med stor entusiasm, känsla och passion. Utifrån era drömmar, tankar och idéer står vi till förfogande i förberedelserna inför ett av livets viktigaste och trevligaste ögonblick.

Restaurang Lidköping

LUNCH

Måndag – lördag från kl 12.00, kan du äta en fantastisk lunch på hotellet. Ett perfekt tillfälle att sitta på vår härliga uteservering och umgås med vänner och familj, medan vi tar hand om dig.