Gamla Stadens Torg 1
0510-220 85

Välkommen till bords

Vi hämtar inspiration till vår meny både lokalt och från vår omvärld med råvaror från lokala leverantörer. Grunden till menyn är klassisk men vår ambition är att den även ska variera och överraska så att du gärna kommer till oss flera gånger oavsett skälet till ert besök.

Varmt välkommen!

Fikastaden lidköping

FRUKOST

Frukostmöte, vardagslyx eller bara en bra start på dagen? Unna dig vår härliga frukostbuffé med hembakt bröd, ägg, bacon, yoghurt, müsli och mycket mer.

Mån–fre 06.30 – 09.30
95 kr

 

Lör–sön 07.30 – 10.30
159 kr

MIDDAG

Vår meny består av maträtter som ligger oss varmt om hjärtat. Det är en klassisk meny med smaker som både känns igen och överraskar, med inslag av svensk husmanskost men också med inspiration från Europa och landet i väst. Självklart med de bästa råvarorna säsongen erbjuder.

Med klassiker som Toast Skagen och Wienerschnitzel välkomnar vi dig till bords!

Köket är öppet måndag–lördag från kl 17.00

BOKA BORD

Hos oss kan du avnjuta frukost alla dagar i veckan och middag måndag till lördag. Ibland har vi speciella erbjudanden såsom after work med grillbuffé på fredagar och plankstek på torsdagar. Vad du än väljer så se till att säkra din plats genom att boka bord.

Gatsby

BRÖLLOP & FEST

På Stadshotellet erbjuder vi en unik och skräddarsydd bröllopskordinering med stor entusiasm, känsla och passion. Utifrån era drömmar, tankar och idéer står vi till förfogande i förberedelserna inför ett av livets viktigaste och trevligaste ögonblick.

AFTER WORK

Varje fredag mellan kl 17-22 serveras en mixad grilltallrik vid bordet för endast 159:- per person. Ett perfekt tillfälle att samla vänner & kollegor för att både avsluta arbetsveckan men också för att inleda helgen som väntar runt hörnet!