Bröllop och fest

─ Bröllop och fest

Vissa dagar är viktigare än andra

Boka ditt bröllop och fest på Stadshotellet. Vi erbjuder en unik och skräddarsydd bröllopskoordinering med stor entusiasm, känsla och passion.

Boka ditt bröllop och fest Utifrån era drömmar, tankar och idéer står vi till förfogande i förberedelserna inför ett av livets viktigaste och trevligaste ögonblick. Oavsett om ni önskar ett litet och intimt bröllop eller en kväll med alla vänner och den stora släkten så har vi lokalerna för att göra er kväll till den mest minnesvärda.

Föregående bild
Nästa bild
Att planera och arrangera ett bröllop och fest innebär både stora och små beslut. När ni fattat beslutet ha ert bröllop hos oss kan ni med trygghet släppa alla funderingar – vi tar över ansvaret och genomförandet efter era önskemål. Vår erfarna personal ser till kvällen följer det schema som vi tillsammans satt upp. De stämmer löpande av med toastmaster och toastmadame så att alla inblandade vet vad som gäller – när, var och hur. Bröllopsdagen är er dag och under denna ska ni bara njuta av varandra och era vänners närvaro.
Vi ser till att välkomna och checka in era gäster, arrangera transporter, att sminkös och frisör är på plats och bokar in liveorkestern eller DJ:n. Vår köksmästare Johan styr upp i köket och vår konditor ser till att den goda tårtan står klar. Vi ser såklart också till att brudbuketten levereras till hotellet.
Vi dukar, viker linneservetterna, arrangerar blommorna, lägger champagnen på kylning och förbereder en pampig salut i parken utanför. Önskar ni vickning på sena kvällen och brunch dagen efter så ordnar vi mer än gärna detta för er.
Alla bröllop och fester är unika. Vi ser fram emot att få höra era önskemål och idéer så att vi kan skräddarsy ett förslag exklusivt för er.

Varmt välkomna att kontakta oss för ett personligt möte.