Coworking

─ Coworking

Coworking på Stadt!

Ibland är det skönt att ge kontoret nobben och fokusera på sin grej i en avspänd och inspirerande miljö. Testa på coworking hos oss, allt för en bättre arbetsdag! Rent praktiskt finns allt du kan förvänta dig av en co:workingplats, men med tillgång till allt extra som vi kan erbjuda på ett hotell som frukost, service och till och med sköna sängar om du skulle jobba riktigt sent.
Vi vill att vår lobby och restaurang ska vara en levande mötesplats. Här erbjuder vi en varierad arbetsmiljö, allt från avslappnad loungesittning till mer lugna utrymmen vid behov av det. Boka ett av våra dags-, vecko- eller månadspass – inget abonnemang eller uppsägningstid.
Föregående bild
Nästa bild

Vi har allt du önskar för en bättre arbetsdag!

Våra hotell erbjuder inte bara miljöombyte, utan också en inspirerande och kreativ atmosfär med möjlighet till nätverkande med människor från när och fjärran.

Hur bokar jag?

Kom förbi oss när det är dags att börja jobba, så hjälper vi dig att komma igång på plats!

Priser

Det finstilta

Det är endast möjligt att köpa 1 dags, -vecko, eller månadspass i taget och köps samma dag som du kommer till hotellet. Co:workingpriser återbetalas inte och kan inte heller om- eller avbokas. Co:workingplatserna är inte reserverade, men en plats är garanterad. Om ditt önskade platsval är fullbokat kommer vår personal att hjälpa dig till en alternativ arbetsplats som bäst motsvarar ditt behov. Ditt kvitto fungerar som en garanti och du behöver ha detta tillgängligt då du använder våra co:workingplatser och förmåner.