Vänerleden

Söker du boende Vänerleden?

Stadshotellet ligger mitt i centrala Lidköping och är i anslutning till Vänerleden. Stanna till på hotellet för en bit mat i restaurangen eller sov en natt på hotellet. Hos oss kan du förvara din cykel tryggt och säkert i ett förråd nära hotellet.

Där har du möjlighet att utföra enklare reperationer samt cykeltvätt innan det är dags att cykla vidare till nästa ställe. 

På Stadshotellet serverar vi allt ifrån, frukost, lunch och à la carte. Välj om du vill sitta inne i restaurangen eller ut på vår mysiga uteservering. Under vissa kvällar kan du njuta till trubadurernas underbara stämma.

Lidköping till Mariestad,151 km:

Åker du mot Mariestad följer du den befintliga biosfär cykelleden och följer skyltarna mot Mariestad. På den här leden möts du av en vacker kulturlandskap, fantastiska badstränder, spännande sevärdheter och naturreservat. Passa på att upptäcka allt vackert som finns längs Biosfärsleden.

Lidköping till Vänersborg, 88 km:

På väg till Vänersborg finns det ett flertal fantastiska sevärdheter som är värt att besöka, som tex intressanta naturreservat och museum där både stora och små har något att lära. Upplev en spännande historia, fantastiska fik och en vacker natur längs med leden.

─ Hotellerbjudanden

Se våra hotellerbjudanden